wat je kunt verwachten

Locals

Woon je al in Amsterdam of ben je van plan te verhuizen naar de hoofdstad, dan kan het lastig zijn om de juiste woning te vinden. Housing & Co. specialiseert zich in het vinden van woningen voor onze cliënten. Als je bijvoorbeeld zelf overdag werkt en je komt niet uit Amsterdam, of je merkt dat je steeds naast het net vist als het gaat om een huurwoning of koopwoning in Amsterdam, dan kan Housing & Co. je kansen vergroten. Wij hebben een uitstekend netwerk van makelaars, beheerders en eigenaren die waardoor we vaak sneller kunnen schakelen dan alleen het online aanbod. Ook kunnen we vaak adequater actie ondernemen, in geval van woningen die nieuw online worden aangeboden.  Uit ervaring kunnen wij stellen dat de vastgoedmarkt in Amsterdam snelheid, ervaring en netwerk vergt als je in aanmerking wilt komen voor de leukste en mooiste woningen. Dit is onze toegevoegde waarde in een zoektocht naar een woning in Amsterdam. Wij kunnen je kansen vergroten en wij hebben tijd om ons volledig te richten op het vinden van de woning die voldoet aan jouw wensen.  

Hoe wij werken

Nadat wij officieel van jou de opdracht hebben gekregen om op zoek te gaan naar een woning, activeren wij ons netwerk en zetten wij onze online zoekervaring in, om zo efficiënt mogelijk op zoek te gaan naar hetgeen wat jij zoekt. Bij het vinden van opties die voldoen aan jouw wensen, gaan we samen een selectie maken van woningen die jij wilt gaan bezichtigen. Wij plannen de bezichtigingen met de verhuur- of verkoopmakelaar(s) en gaan met jou in de woning kijken. Zie jij jezelf nog steeds in de woning wonen, dan kunnen we een voorstel opmaken waarin we jou voorstellen, jouw financiële situatie aantonen en motiveren waarom de woning perfect bij jou past. Word jij uiteindelijk gekozen, dan zullen wij ook bij je zijde staan tijdens het tekenen van de huurovereenkomst, de check in en de sleuteloverdracht.

Laat ons jouw helpen met je zoektocht naar je nieuwe woning. Registreer je direct of neem contact met ons op voor overige vragen.

Talk with Housing & Co.

Do you just want to have a talk and discuss some details, leave your contact details and we will come back to you shortly.

Thank you! Your submission has been received!
We will come back to you shortly!
Enjoy your day!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Housing Agency Amsterdam
register now